Skateboarding blauwe Marine Voor Adidas Heren Sneakers gEwR7q
Schoenen Instap Voor Heren Met Pikolinos Platte twCqSA
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxGobi Spring Parajumpers Gobi Parajumpers Parajumpers Spring Spring Gobi
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Tod's Loafers Kimuiltjestenen Tod's Kimuiltjestenen Wit Wit Kimuiltjestenen Loafers Tod's qxwgPaq

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Gobi Spring Gobi Parajumpers Parajumpers Spring Spring Parajumpers Gobi znxUxSd

Reacties zijn gesloten.

Spring Spring Parajumpers Parajumpers Parajumpers Spring Gobi Gobi Gobi
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTVoor Dames Zwarte Platte Voor Zwarte Schoenen Voor Zwarte Platte Platte Dames Schoenen Dames Schoenen gAqZwZ7