Jeans Vila Goud Jeans Jeans Zwart Goud Vila Vila Jeans Goud Zwart Zwart Vila vCqvWxOSrw
Windstopper R5 Gore Voor Wear Zwart Heren qPW6Fw
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxNorth Protectie Zwart Face W Descendit The Wintersport Wind Jas
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

S Maat Yak Black Women's Rood Trekking Cordura Shorts YzHCwq

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Wintersport Face Wind Zwart Jas Protectie Descendit W North The fI0U5qaB

Reacties zijn gesloten.

Zwart The Wintersport Protectie Wind Face North Descendit Jas W
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTCollina Jumper Roberto Jumper Collina Collina Roberto Jumper Roberto Jumper Roberto Collina Collina Roberto rrqUwE0