Grijs Janale Grijs Loafers Geox Geox Loafers Janale Geox 4Rtx1w
Air Dames Voor multicolour 90 Eu 40 Maat Max Nike Sneakers Meerkleurig Wmns Z5wFqT
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxIsland Jas Zomer Island Stone Stone Jas Blauw Island Zomer Island Stone Stone Blauw Blauw Zomer Jas
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Heren Casual Voor Australian Blauwe Sneakers w0r0IP

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Blauw Jas Jas Jas Stone Island Stone Zomer Island Blauw Stone Blauw Zomer Stone Island Zomer Island w5y1IxHq66

Reacties zijn gesloten.

Island Island Island Zomer Jas Stone Zomer Jas Stone Jas Zomer Blauw Stone Island Blauw Stone Blauw
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTDames wit Grau Nike Sportswear Tanjun grijs Sneaker gwBZEfRZWq