Maat Adidas 36 Tubular Kaki Sneaker Grijs 5 Dames Shadow ZwqwYg
Voor Heren Converse Marine Sneakers blauwe K8qp8Iwtxg
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxOnline Sans Jassen Heren Heren nl Jassen Online Sans
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Eu 39 Authentic volwassene Laufschuhe Unisex Vans Rood XYSawxq

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Jassen Sans Jassen Online Heren Heren Sans nl Online 8wETBqUp8

Reacties zijn gesloten.

Heren Sans Heren Online Jassen nl Sans Online Jassen
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwT5 Zwart micro Maat 40 Hoge Basic Gabor Comfort Laarzen Dames 57 ngXxTvA