Beige Moncler Jorhid De Kort Daim Mooiste Jas Vrouwenlak E64q4S
Jacket Jassen Racer Winterjassen Rain Goedkope Superdry qP8wIA
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxWehkamp Heren Jas Jas Wehkamp Superdry Superdry Heren Wehkamp
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Outwears Bomber Lite Superdry Details Pilot Jacket Rsd q4nXP

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Wehkamp Jas Wehkamp Heren Wehkamp Superdry Heren Jas Superdry 8wRagw6q

Reacties zijn gesloten.

Heren Jas Wehkamp Wehkamp Jas Superdry Wehkamp Superdry Heren
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTMilitary' 'classic In Rookie Overgangsjas Superdry Groen t5x0wqpaS