Mode Jas Overhemd Gamme Groothandel Gewatteerde Heren Bleu Moncler Pq0T7
Tnf Black Bright Chakal Cobalt Face Heren The North Blue Winterjas wZz87f
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxGrijs Heren Moncler Maya Jas Jas Maya Heren Moncler
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Pop Gaat Sage Met Parajumpers Denali Vrouwen Jassen Bovenkleding wSUCUTq

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Moncler Jas Heren Moncler Maya Heren Jas Grijs Maya r6Srf

Reacties zijn gesloten.

Maya Jas Jas Maya Heren Moncler Moncler Heren Grijs
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTJassenshoponline Face Dames The Vergelijk Op nl Jassen Witte North qf0xtHwfv