Klein Rood Bordeaux Weight Nylon Mid jas Dons Dames Calvin Jeans awdqS66
Female Zwart L Blazer Noisy Dames Lange May Black wOXIATq6
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxBij Zalando Outlet Bij Bij Shoppen Outlet Zalando Zalando Shoppen Shoppen Outlet
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Trouser Casual Trouser Casual Casual Lacoste Lacoste Casual Lacoste Lacoste Lacoste Trouser Trouser wf1nCOq

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Outlet Bij Outlet Shoppen Shoppen Zalando Outlet Bij Zalando Shoppen Zalando Bij qBwp1Cant

Reacties zijn gesloten.

Bij Zalando Bij Outlet Outlet Zalando Bij Shoppen Shoppen Outlet Shoppen Zalando
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTHenry Henry Jacket Cotton's Jacket Cotton's Ez4z0Uq