Enkellaarzen Chie Chie Mihara Mihara Enkellaarzen Mihara Dames Dames Chie wFCq0FxH
Soft Loafer Donna Soft Soft Donna Soft Donna Donna Loafer Donna Soft Donna Loafer Loafer Loafer ZOxBAqH
Digitaalburg Geplaatst op 16 maart 2019 door Parka Gewatteerde Beneden Marine Meisjes Vloer Microfiber Moncler nCwqfpxJas Vintage Vintage Jas Catawiki Moncler Moncler
Rood Met Logo Versace Print Slippers xqPwC6

NEDERLAND – Agenten hebben een 41-jarige man uit Hoogvliet aangehouden bij het Maasstad Ziekenhuis. Hij wordt er van verdacht zijn 8-jarige dochter om het leven te hebben gebracht vermoedelijk in het ziekenhuis.

De man was eerder in het ziekenhuis maar was met zijn dochter weer weggegaan. Het crisisteam van Jeugdbescherming Rotterdam Rijnmond  alarmeerde de politie kort na 20.00 uur omdat zij zich ernstig zorgen maakte over het welzijn van het meisje. Agenten startte direct een uitgebreid onderzoek naar de man. De man meldde zichzelf rond 21.30 uur bij het ziekenhuis. Hij vertelde waar zijn dochter in het ziekenhuis lag. Agenten vonden het zwaar gewonde meisje. Reanimatie en een spoedoperatie mocht helaas niet meer baten.

Er is op dit moment nog veel onduidelijk. Agenten doen uitgebreid onderzoek in het ziekenhuis en bij woning van verdachte. De verdachte zit vast en wordt verhoord. 

Blauwe Regatta Blauwe Laarzen Dames Regatta Voor Laarzen RRwHqr

Digitaalburg plaatst met ingang van maart ook opvallende berichten  en sportnieuws uit binnen en buitenland. Wij zijn nog in onderhandeling met diverse partijen om dit uit te breiden. Digitaalburg hoopt hiermee zijn bezoekers nog meer gratis nieuws aan te kunnen bieden.

Deel bericht

Moncler Vintage Jas Jas Moncler Catawiki Vintage dpW11IqPR

Reacties zijn gesloten.

Vintage Jas Moncler Vintage Jas Moncler Catawiki
Voor Originals Sneakers Adidas Heren Zwarte ZXYTwTtop Sneakers Kennel Low Zwart amp;schmenger EqwRxwT